Art&Craft

Tablou de toamnă-3 tehnici inedite de pictură

Hai să încercăm trei tehnici inedite de pictură pentru a obține un tablou de toamnă gata de pus în ramă.

Materiale necesare:

-3 foi de hârtie albă cartonate

-acuarele

-bețișoare de urechi

-puf-puf

-folie de aluminiu.

Pe fiecare foaie de hârtie am desenat un trunchi de copac, pe care, mai apoi, l-am pictat. Ca și culori pentru frunze, am optat pentru galben, roșu închis, portocaliu, verde și maro.

Tablou de toamnă cu bețișoare de urechi

Ai nevoie de câteva bețișoare de urechi(câte poate cuprinde copilul cu mâna) pe care să le legi cu un elastic. Noi am pus câte puțin din culorile enumerate mai sus pe o farfurie de plastic și am băgat bețișoarele de urechi pe rând, în fiecare culoare. Am început cu galben, după aceea cu portocaliu, roșu, verde și maro, astfel încât culorile închise să nu le acopere pe cele deschise.

Tabou de toamnă cu folie alimentară

tablou de toamna

Rupe o bucată de folie alimentară și modeleaz-o în formă de minge. Apoi, procedează la fel ca și cu bețișoarele de urechi. Dacă ți se pare că nu se ia prea bine culoarea, încearcă să aplatizezi puțin mingea de folie alimentară.

Tablou de toamnă cu puf-puf

De departe cea mai distractivă parte a activității a fost cea în care am pictat cu puf-puf. Noi ne-am jucat cu mai multe puf-uri, de diverse mărimi și culori, însă poți folosi doar unul singur pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Poate îți place și...

2 Comments

  1. […] de copac, apoi lasă-l să facă frunzișul în culori de toamnă cu ajutorul beșișoarelor. Vezi aici și alte tehnici inedite de […]

  2. […] Aici găsești și alte tehnici inedite ce merită încercate. Spor la creat! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.