pictura pe pietre
Art&Craft

Pictură pe pietre: monștrii pietrelor

Pictura pe pietre poate fi una din cele mai creative și amuzante activități pe care o poți face împreună cu copilul. Mai ales acum, cât încă este cald afara și poți găsi ușor pietre. Prin curte, pe stradă, prin parc sau, de ce nu, pe la mare sau munte.

Materiale necesare pentru pictura pe pietre:

pictura pe pietre

***pietre(de diverse mărimi). Dacă sunteți la mare, umpleți o pungă cu pietre albe. Sunt cele mai bune pentru astfel de activități.

***acuarele acrilice

***pensule

***ochi

Cum să pictezi pietrele:

pictura pe pietre

Pasul 1: Curăță pietrele de nisip și mizerie. Le poți spăla sub un jet de apă sau, dacă murdăria nu se dă dusă, folosește o perie de sârmă.

Pasul2: Pune pietrele la soare pentru a se usca. În cazul în care stați la bloc, le puteți usca cu feonul:).

Pasul3. Odată uscate, poți începe să pictezi pietrele. Folosește culori cât mai vii și mai vesele. Pietrele închise la culoare pot fi pictate pentru început cu alb, iar mai apoi, le poți da culoarea dorită. Pietrele se pictează pe ambele părți

Pasul 4: După ce ai terminat de pictat pietrele, lasă-le să se usuce. Mai apoi, începi să pictezi ”gura monstrului”. Poți face diverse variații, pentru a nu semăna o piatră cu alta.

pictura pe pietre

Pasul 5: Lipește ochii. Fie că lipești unul singur, doi sau chiar trei ochi, acest pas este și ultimul din acest proces. Așa că, bucuria rezultatului va fi pe măsura așteptărilor.

Sursă foto: nejucam.ro

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.