Art&Craft

Jocuri și activități în casă. Ziua 13 – Pictură magică

Ce ar fi să încercați o tehnică inedită de pictură? Ceva care să-i uimească pe cei mici? Noi am denumit-o pictură magică. Hai să vezi despre ce e vorba mai exact.

Pictură magică cu cerneală

Iată cum am creat rapid un desen super interesant. Pe o foaie albă am desenat cu un creion cerat galben peisajul: stele, lună, un copac și o casă. L-am denumit ”Noaptea în oraș”.

Cu o pensulă lată am pictat tot desenul cu cearneală. Aceasta a acoperit zonele albe, dar nu și desenele făcute cu creionul cerat. Mai mult decât atât, le-a scos pe acestea mult mai bine în evidență. Dacă nu ai cerneală, poți încerca și cu acuarele albastre, însă efectul nu este la fel de spectaculos.

pictură magică

Cauți și alte tehnici inedite de pictură?

Aici găsești mai multe articole cu metode art&craft diferite. Cu materiale pe care sigur le ai prin casă, ușor de pus în practică, dar de mare efect și uimitoare pentru copil. Dacă până acum nu ați avut timp să le încercați, acum e cel mai bun moment.

Avantaje: aceste tehnici diferite îi dezvoltă copilului creativitatea și îi dau posibilitatea să lucreze cu fel de fel de materiale. Cel mic va avea posibilitatea să experimenteze metode noi și să își îmbunătățească abilități importante.

Sursă foto: Freepik.com, arhivă personală

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.