sfoară și ață colorată
Art&Craft

Desene decorate cu sfoară și ață colorată

Îți plac proiectele art&craft? Astăzi venim cu o idee care îți va transforma desenele în creații inedite: decorează-le cu ață colorată sau sfoară.

1. Desen în creion decorat cu ață colorată

Dă viață și culoare desenelor tale în creion. După ce ai făcut schița, începe să decorezi desenul. Noi am folosit ață mouline. Se găsește în multe variante de culori și e suficient de groasă pentru a umple desenul. Pentru a crea frunzele palmierilor, am desfăcut bucățile de ață. Poți folosi și tu acest truc, dacă ai de acoperit o suprafață mai mare și neregulată: frunziș, apă, iarbă.

2. Pictură decorată de sfoară albă

sfoară și ață colorată

Pentru că avem multă culoare – foaia galbenă, florile mov și albastre – am creat podul din sfoară albă. Astfel, acesta iese mai bine în evidență în combinație cu restul nuanțelor.

3. Sfoara în desenele simple

sfoară și ață colorată

Tranformă chiar și cele mai simple desene în creații minunate. Lipește sfoară în zonele pe care vrei să le scoți în evidență sau în punctele cheie ale desenului.

Sfat: am încercat să lipim ața în trei feluri diferite: cu lipici stick, cu lipci lichid și cu pistolul de lipit. Lipiciul lichid a dat cele mai bune rezultate.

Aici găsești mai multe idei art&craft interesante. Pe grupul Nejucam de pe Facebook facem schimb de idei și ne poți lasa poze cu joaca și proiectele voastre art&craft.

Sursă foto: nejucam.ro; alte surse: Fii creativ, ed. Rao

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.