decorațiuni
Tips&tricks pentru părinți

Decorațiuni pentru masa de Paști, ușor de făcut de copii

Copiii adoră să facă treabă alături de părinți. Acest lucru îi face să se simtă importanți, valoroși. Implicarea în pregătirea mesei de Paști este o activitate care le va face mare plăcere. Iată câteva decorațiuni ușoare, pe care le pot face și singuri.

1. Șervețele în formă de iepuraș

În dreptul fiecărei farfurii, poți pune un ”iepuraș” făcut dintr-un ou vopsit și un șervețel. Poți folosi atât șervețelele textile, cât și pe cele de hârtie. Pliază șervețelul, pune oul chiar la mijlocul lui, apoi ridică-i capetele. Prinde ”urechile” cu o panglică colorată și iepurașul e gata.

decorațiuni

2. Mini – coșulețe pentru fructe

Desenează flori pe foi de diverse culori. În mijloc, lipește o formă mică de brioșă. În aceste mici coșulețe, poți pune boabe de struguri, afine, bucățele de măr sau felii de banane.

3. Suporturile pentru ouă – decorațiuni amuzante

Iată cât de ușor poți crea suporturi pentru ouă, pentru fiecare membru al familiei. Dintr-un triunghi de hârtie cartonată sau carton ondulat (foia de hârtie e prea ușoară și nu ține oul) poți face suporturi-găinușe, iepurași (desenează fața și atașează urechile) sau mielușei.

decorațiuni

4. Decorațiuni pentru masa de Paști – Buchețel colorat

Iată o altă decorațiune foarte ușor de realizat, care va înveseli masa de Paști. Un buchețel din hârtie de care copilul va fi cu siguranță foarte încântat.

Sursă foto: Pinterest.com; Freepik.com

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.