decorațiuni de craciun pentru brad
Art&Craft

Decorațiuni de Crăciun pentru brad

Cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun pentru brad sunt cele făcute de voi, acasă, în sânul familiei. Puteți picta, lipi, bricola, modela sau orice altceva vă face plăcere. Important e să fiți împreună și să vă bucurați de astfel de momente.

Decorațiuni de Crăciun din lemn

decorațiuni de Crăciun pentru brad
decorațiuni de crăciun

Pentru brad, am pictat bucățile de lemn pe care le-am cumpărat, după care, pe spate, le-am lipit sfoară pentru a le putea prinde în pomul de Crăciun. Noi am ales să pictăm oameni de zăpadă, însă la fel de bune se pot picta brăduți, stele, îngerași sau orice altceva te duce cu gândul la magia sărbătorilor de iarnă.

Decorațiuni din bețe de înghețată

Cu bețele de înghețată poți face extrem de multe decorațiuni de Crăciun. De la brăduți, stele, căsuțe de turtă dulce, până la mini-rame foto pe care să le pui în brad. Ai nevoie de bețe, acuarele, lipici(de preferat, un pistol de lipit) și câteva accesorii.

Decorațiuni din pastă modelatoare

Pasta modelatoare este preferata copiilor. Se comportă exact ca și plastilina sau spuma modelatoare, numai că, după ce se modelează decorațiunile, trebuie să le lași la uscat, și abia după aceea le poți picta. Se pot modela brăduți, globuri, stele, om de turtă dulce și orice altceva îți trece prin cap.

Sursă foto: arhivă personală

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.