Art&Craft

7 crafturi de Paște pentru copii

Mai sunt doar câteva zile până la Paște și ai avea nevoie de câteva idei de a-ți petrece timpul cu copilul? Iată o lista de 7 crafturi de Paște pentru copii, excelente pentru a vă distra, a învăța și a petrece timp de calitate.

Cu aceste crafturi de Paște, copiii vor înțelege mai bine semnificația acestei mari sărbători creștine. De asemenea, vor fi mai implicați și mai dornici să o sărbătorească așa cum se cuvine.

1.Ștampile din cartofi. Ai un cartof? Normal că ai. Atunci această activitate-stampile din cartofi– este obligatorie, mai ales că poate fi una din cele mai amuzante crafturi de Paște pentru micuțul tău.

crafturi de paste

2.Coșuleț pentru ouă. Unde te-ai gândit să pui ouăle vopsite? Într-un coș cumpărat? Ce-ai zice să faceți chiar voi unul! Ideea propusă de noi este una simplă, dar, garantat, de mare efect. Așa că îți lăsăm aici pașii necesari pentru un craft de Paște reusit.

crafturi de paste

3. Ouă din aluat sărat. Una din cele mai apreciate crafturi de Paște este această activitate. E distractivă pentru orice vârstă, ca să nu mai spunem că-i și ține ocupați pe cei mici, câteva zeci de minute bune. Dar nu ne mai întindem cu vorba și vă lăsăm aici pașii pentru această distracție.

crafturi de paste

4. Ghirlande de Paște. Pentru decorarea casei, noi am găsit o variantă de craft mai accesibila și mai ușor de realizat de către copil. Așa că vă lăsăm și vouă descrierea exactă a felului în care am făcut ghirlandele de Paște.

crafturi de paste

5. Măști de iepuraș. Iar ca distracția să fie pe deplin reușită, ne confecționăm și măști. Și nu orice măști, ci unele de iepuraș.

măști de iepuraș

6. Iepurași din hârtie. Acești iepurași din hârtie pot fi făcuți și de către cele mai neîndemânatice mâini. O să vă lămuriți singuri, mai ales dacă respectați pașii descriși aici. Așa că, hai să nu mai pierdem vremea și să trecem la fapte.

iepurasi de hartie

7.Ouă decorate cu ojă. Dacă ai prin casă ouă de plastic, încearcă această metodă de decorare cu ojă. O să fie o activitate foarte distractivă. De fapt, putem spune că seamănă mai degrabă cu un experiment.

Ai și tu idei de crafturi de Paște pentru copii? Așteptăm să le împărtășești cu noi atât aici, cât și pe paginile de socializare.

sursă foto: nejucam.ro, freepik.com

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.