concurs cu premii nejucam.ro
Învățare prin joacă

Concurs cu premii nejucam.ro-Regulament Facebook Giveway

Iată ca a venit vremea să organizăm și primul nostru concurs cu premii. Punem la bătaie, împreună cu partenerii noștri galaxiacopiilor.ro, un set de 5 cărți, apărute în seria „Năsuc”.

Regulamentul concursului

 1. Organizator

Concursul este realizat de către site-ul Nejucam.ro în parteneriat cu editura Galaxia Copiilor.

 1. Perioada de desfasurare

Concursul se desfășoara în perioada 12 aprilie 2021 – 20 aprilie 2021, datele de începere sau finalizare putând fi modificate din pricina unor eventuale împrejurări exceptționale, independente de voința organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibilă pe pagina de Facebook si pe site-ul nejucam.ro.

 1. Locul de desfășurare al concursului

Concursul se organizează și desfășoară pe teritoriul României, prin intermediul paginii de Facebook nejucam.ro.

 1. Dreptul de participare la concurs

În cadrul Concursului, poate participa orice persoană fizică cu domiciliul sau reședința pe teritoriul României.

 1. Premiul

Premiul Concursului este oferit de către editura Galaxia Copiilor și constă într-un set de 5 cărți pentru copii. Câștigătorul va fi extras în data de 21 aprilie 2021, prin intermediul website-ului exportcomments.com și va fi anunțat în aceeași zi, pe pagina de Facebook nejucam.ro. Sub nicio formă, organizatorul concursului nu va oferi câștigătorului contravaloarea în bani a premiului.

 1. Conditii participare

Pentru a intra în cursa pentru câștigarea setului de cărți, participanții trebuie să :

 • dea Like și Share paginii de facebook nejucam.ro
 • Sa lase un comentariu cu cartea preferată a copilului
 • Sa dea tag unui prieten
 1. Regulamentul Concursului
 • Deciziile de acordare a premiului aparține în totalitate brandului nejucam.ro. În această campanie, nu au voie să participe persoanele colaboratoare nejucam.ro și toți cei implicați în organizarea acestei campanii.
 • Participarea la această campanie implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului regulament.
 • Vor fi eligibili pentru extragere doar participanții care îndeplinesc toate condițiile de participare la concurs. Dacă din cauza setărilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alți participanti, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu include participantul aflat în această situație în concurs.
 • Organizatorii își rezervă dreptul de a anula participarea concurenților care editează comentariile postate, care folosesc un limbaj licențios sau a căror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.
 • Premiile se acordă pe baza unui act de identitate și a unui proces verbal de predare-primire.
 • În cazul în care, în urma verificărilor desfășurate de către organizator, rezultă că în procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul își rezervă dreptul de a retrage participanților premiul obținut ca rezultat unor astfel de activități. Participarea la această campanie promoțională implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

Acest concurs respecta politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal. In plus, Nejucam.ro nu va stoca nicio informație a vreunui participant la acest concurs.

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.