bratari din hartie pentru copii
Art&Craft

Cum să faci brățări din hârtie pentru copii

Iată o activitate excelentă pentru zilele toride de vară pe care o poți face alături de copilul tău: să faceți brățări din hârtie. Vă veți distra, veți petrece timp de calitate împreună, iar la final, veți avea și accesorii identice.

Brățările din hârtie nu sunt greu de realizat, ca să nu mai vorbim de faptul că nu costă nimic. În plus, pentru realizarea lor aveți nevoie și de puține materiale, pe care, cu siguranță, le găsiți prin casă.

Pentru a confecționa brățări din hârtie ai nevoie de:

-o foaie de hârtie(poate să fie albă sau orice altă culoare vreți)

-lipici

-foarfecă

-creioane colorate

Instrucțiuni pas cu pas:

Pentru început, desenează un fluture sau printează-l de pe internet. De asemenea, trasează cu o riglă ”brățara”.

brățări din hârtie

Colorați fluturii după cum doriți. Sau îi puteți decora cu tot felul de mici decorațiuni. Depinde numai și numai de voi. Noi am ales să-i colorăm cu carioci.

brățări din hârtie

După ce ați terminat de colorat fluturii, luați foarfeca și îi decupați. De asemenea, odată decupați, îi tăiați în jumătate, pe verticală. Tot acum, decupați și brățările.

Puneți lipici pe ambele capete ale brățărilor și lipiți jumătățile de fluturi.

La capetele brățirilor, am trasat câte o linie punctată: la un capăt în sus, la celălalt în jos. Tăiați cu atenție acele linii punctate, cam până la jumătate brățării.

brățări din hârtie

Acum urmează partea cea mai interesantă, punerea brățării din hârtie pe mână. Aici îți recomandăm să rogi pe cineva să ți-o pună pe mână, deoarece poate fi dificil. De asemenea, tu vei fi cea care îi va așeza copilului brățara din hârtie pe mână.

Trebuie să desfaci capetele brățării și să le unești la mijloc, prin tăietura făcută de o parte și de alta. e foarte simplu, nu-i așa?

Și iată și rezultatul. Noi ne-am făcut și una cu cap de vulpe:). Voi puteți face cu orice altceva doriți

Dacă vă plac ideile noastre, vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook, pe grup și pe instagram.

sursă foto: nejucam.ro

Iată ce-țPasuPaș

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.