Tips&tricks pentru părinți

Cărți despre grădinărit

Săptămâna aceasta am vorbit despre grădină și grădinărit, așa că, în materialul de azi, îți propunem câteva cărți ce abordează aceste teme.

Cărțile îi vor prezenta copilului bucuria de a planta, de a semăna și de a descoperi cum anume prinde viață natura. Practic, ele vor completa tot ceea ce am experimentat zilele acestea în materie de grădinărit.

Iată, așadar, o listă cu 7 cărți despre grădină și grădinărit, numai bune pentru a le răsfoi în această perioadă în care se pregătesc grădinile pentru un nou început.

Lotta descoperă lumea. În grădină

Cei mici o vor însoți pe Lottie în aventura ei printre plante, animale și flori. Vor descoperi cum cresc și cum traiesc acestea în grădina fetiței, dar și cum micuța are grijă de ele.

Editura: DPH

Ghid practic al micilor grădinari

Descoperă un ghid complet despre plantele și animalele din grădină. Cartea conține informații și explicații pe înțelesul copiilor despre fiecare lună a anului, dar și despre ceea ce pot face copiii în grădină.

Editura: Rao Books

Prima mea carte despre cum cresc plantele

cărți despre grădină și grădinărit

Această carte va fi, cu siguranță, pe placul copilului, deoarece va descoperi multe lucruri interesante despre plantele din grăsină. Bineînțeles, în stilul deja consacrat usborne.

Editura: Univers enciclopedic

Totul începe cu o sămânță

Acum poți afla totul despre cum începe viața plantelor, a fructelor și a legumelor. În această carte, copilul va găsi răspunsuri și explicații pentru tot ceea ce înseamnă grădina și grădinăritul.

Editura: Universul enciclopedic Junior

Primăvara. Natura se trezește la viață

cărți despre grădină și grădinărit

Din această care, micuțul va descoperi miracolul primăverii. Va afla cum se trezește natura la viață, și cum totul se pregătește pentru un nou început.

Editura: Universul Enciclopedic Junior

Cum crește grădina mea

cărți despre grădină și grădinărit

Sofia, personajul principal al cărții, află de la bunicii ei tot ce trebuie să știe un bun grădinar. Cum se curăță pământul, cum se plantează florile și cum se plivesc buruienile.

Editura: Frontiera

Micul Grădinar

cărți despre grădină și grădinărit

”Micul grădinar înțelege limba florilor, a păsărilor și a gâzelor. Printre florile de câmp de care are grijă, se află și o margaretă cam nemulțumită de poienița în care crește”

Editura: Universul Enciclopedic Books

Cărțile despre grădină și grădinărit îl vor iniția și-l vor purta pe copil în fascinanta lume a grădi

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.