activități de iarnă pentru întreaga familie
Tips&tricks pentru părinți

7 activități de iarnă pentru întreaga familie

Profităm de ultima săptămână de vacanța pentru a ne juca împreună cu copilul. În plus, testăm și descoperim activități de iarnă pentru întreaga familie.

Facem zăpadă artificială

activități de iarnă pentru întreaga familie

Aveți nevoie de un vas, de preferabil o tavă, bicarbonat de sodiu, amidon de porumb, apă, forme. Amestecați cantități egale de bicarbonat și amidon, apoi turnați apă până când compoziția devine modelabilă, dar nu lipicioasă. Și gata una dintre cele mai distractive activități de iarnă pentru întreaga familie!

Mergem la cinema

activități de iarnă pentru întreaga familie

Anul 2020 e foarte ofertant în ceea ce privește filmele pentru copii. Motiv pentru care, nu va fi deloc greu să alegi unul pe placul întregii familii. Așa că, nu mai sta pe gânduri și strecoară mersul la cinema pe lista celor 7 activități de iarnă pentru întreaga familie.

”Meșterim” fulgi de zăpadă din hartie.

activități de iarnă pentru întreaga familie

Aveți nevoie de coli de hârtie, creioane, lipici, foarfecă și chef de distracție.

Marocco

activități de iarnă pentru întreaga familie

Jocul Marocco este unul din cele mai populare și mai îndrăgite jocuri de societate. El stimulează dexteritatea și coordonarea în timp ce încercați să extrageți câte un bețișor colorat fără să deranjați grămada.

Ieșim la patinoar

activități de iarnă pentru întreaga familie

Dacă nu știți să patinați, acum e momentul oportun să încercați. Puteți apela la un instructor, iar cei mici se pot distra cu tutorul(pinguinul sau ursulețul de plastic)disponibil la fiecare pationoar. Hai să întroduceți și patinatul pe lista celor mai îndrăgite activități de iarnă pentru întreaga familie.

Petrecere în pijamale

Copiii adoră petrecerile în pijamale, așa că, dacă tot suntem în vacanță, ce-ar fi să puneți pe lista celor 7 activități de iarnă pentru întreaga familie și această distracție.

Concurs de povești

În ultima zi de vacanță îți propunem o activitate mai relaxantă: cine spune cele mai frumoase povești. Este o activitate care stârnește imaginația și dezvoltă vocabularul.

sursă foto: https://littlebinsforlittlehands.com/make-fake-snow-winter-sensory-play/
<a href=”https://www.freepik.com/free-photos-vectors/fam
https://thekindergartenconnection.com/super-easy-paper-snowflake-craft/
https://www.edituradiana.ro/jocuri-si-jucarii-educative/manipulare-si-dexteritate/jocuri-de-indemanare/joc-mikado-in-cutie-de-lemn-2517.html?gclid=CjwKCAiA0svwBRBhEiwAHqKjFtxkk-RrjpDuSwb-ZmWL02fwaEYnb370JEYcOlLDpqveq4jl-EduShoCxFcQAvD_BwE
<a href=”https://www.freepik.com/free-photos-vectors/wint

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.