Tips&tricks pentru părinți

5 cărți despre dinozauri din care am învățat, dar ne-am și distrat

Ce au dinozaurii de îi fascinează atât de mult pe copii și îi fac să devină ”dependenți” de tot ce are legătură cu ei? Noi am găsit răspunsurile în aceste 5 cărți pe care le-am citit și răscitit, dar cu care ne-am și jucat. 

Să desenăm dinozauri cu 5 șabloane pentru desenat

5 carti despre dinozauri

Cartea asta e fascinantă! Și unde mai pui că nici măcar nu contează dacă cel mic are 4 sau 8 ani. E la fel de interesantă și atractivă chiar dacă a mai răsfoit-o și s-a mai jucat de încă două ori cu ea. Șabloanele pe care le are îi dau copilului șansa de a-și perfecționa modelele realizate. Ca să nu mai spunem, că pot ieși adevărate opere de artă pe care să le înrămați. Iar informațiile despre Tyrannosaurus Rex, Diplodocus, Stegosaurum, Pentaceratops, Ceratosaurus și altii sunt clare și succinte.

Editura Girasol

Dinozaurii

Ochelarii 3 D vor fi punctul de atracție al acestei cărți. Cu ajutorul lor, copilul va intra în lumea misterioasă a 50 de tipuri de dinozauri. Va afla toate caracteristicile lor, curiozitățile despre cercetările științifice care au contribuit la descoperirea și analizarea fosilelor, dar va urmări și apariția, istoria, anatomia și evoluția unor specii deosebite. Textele care însoțesc imaginile sunt scurte, dar bogate în informații, ceea ce-l va face pe cel mic și mai curios și mai atent la detaliile prezentate.

Editura Kreativ

Mică enciclopedie despre dinozauri

5 carti despre dinozauri

Ești curios să afli care a fost cel mai mare dinozaur? Ce a însemnat de fapt epoca de gheață? De ce au dispărut dinozaurii și cum? Orice curiozități ai, cartea asta mică ți le va desluși. Ilustrațiile frumuoase, textele simple și pe înțelesul tuturor, vor face din mica enciclopedie o adevărată carte de buzunar. În plus, vei descoperi și link-uri utile către site-uri palpitante.

Editura Aquila

Dinozauri și alte animale preistorice

Fii pregătit să explorezi! Colorezi, deslușești puzzle-uri, dezlegi misterele rebusurilor și îți testezi cunoștințele despre dinozauri și alte animale preistorice. Toate acestea, în cartea despre dinozauri, plină de activități. Ca să nu-ți mai spunem că are și o mulțime de stickere, iar la mijlocul ei, vei descoperi un poster superb. Cu siguranță, cartea te va ține în priză și nu o vei mai putea lăsa din mână.

Editura Flamingo

Dinosaur doodle book

Știai că Stegosaurus avea creierul de mărimea și forma unui hot dog? Deschide cartea și vei afla și mai multe astfel de curiozități. Stai, nu te speria de ochii de dinozauri care te urmăresc la fiecare pagină. Profită de prezența lor și transformă paginile în dinozauri. Ai liber la imaginație și creativitate. Suntem convinși că și pe tine te va atrage cartea la fel de mult ca și pe noi, chiar dacă este în engleză. Părinții te pot ajuta să descifrezi rapid tainele ei.

Editura Andrews McMeel

Sursă foto: arhivă personală

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.