Outdoor

3 activități outdoor pentru vacanța de iarnă

Ați rămas acasă vacanța aceasta? Iată câteva activități outdoor pe care le puteți face împreună cu cei mici, chiar în orașul vostru.

1. Vizitați Târgul de Crăciun

Dacă nu ați făcut-o încă, acum e un moment bun să vizitați Târgul de Craciun din orașul vostru, căci, cu siguranță, nu mai este atât de aglomerat ca la început. Mai sunt câteva zile până se închid târgurile de iarnă, așa că grăbiți-vă. Dacă ați fost deja, mai mergeți încă o dată, dar de data asta luați și câțiva prieteni, căci distracția e mai mare în gașcă.

2. Mergeți la patinoar

activități outdoor

Dacă nu avem zăpadă să mergem la săniuș, putem face puțină mișcare la patinoar. Mersul la patinoar este una dintre activitățile outdoor preferate în această perioadă de vacanță. Nu vă temeți dacă nu ați mai încercat până acum, nu e așa de greu cum credeți. În plus, pentru copii și începători, există acele ajutoare speciale în formă de pinguini sau ursuleți care vă ajută să învățați mai repede tehnicile de patinaj.

3. La pas, prin centru

Ieșiși la o plimbare si admirați orașul în haine de sărbătoare. Toate centrele orașelor sunt acum împodobite cu cele mai drăguțe instalații și ornamente. Clădiri, parcuri, bulevarde, toate îmbrăcate în mii de luminițe vor fi o adevărată încântare pentru mici și mari deopotrivă. Noi ne-am plimbat prin centrul Craiovei și ne-a plăcut tare mult.

Sursă foto: arhivă personală, Winter photo created by prostooleh – www.freepik.com; Winter photo created by prostooleh – www.freepik.com

Poate îți place și...

Leave a Reply

Your email address will not be published.